BuinenHeel even leek Buinen een mooie middag tegemoet te gaan, maar het moest al gauw haar meerdere erkennen in SC Balkbrug. De ploeg uit Overijssel behaalde een ruime 1-6 overwinning en staat daardoor bovenaan in de tweede periode. Voor Buinen is de gifbeker nog niet leeg, want het zag concurrent Buinerveen winnen, waardoor de laatste positie angstvallig dichtbij komt. 

Uitgelezen mogelijkheid
Buinen schoot zondagmiddag fel uit de startblokken en binnen drie minuten was het al raak. Nick Jeuring was de maker van de openingstreffer: 1-0. Tien minuten later was het echter alweer gelijk en moesten de Buunders op zoek naar een nieuwe voorsprong. De anders zo trefzekere spits Marcel Vedder had hiervoor de uitgelezen mogelijkheid, maar oog in oog met de keeper faalde hij. Vlak voor rust faalden de gasten niet, waardoor men met een 1-2 achterstand richting kleedkamer moest. 

Tandje erbij
Na rust hadden de geel-zwarten weinig meer in te brengen. Balkbrug schakelde nog een tandje bij en zette het overwicht gemakkelijk om in doelpunten. De teller stokte uiteindelijk bij 1-6 en zo leed Buinen een zware nederlaag in de aanloop naar de derby tegen Buinerveen: een derby met als inzet de voorlaatste plaats in de vijfde klasse F.

Vedder               VHC2

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nieuw Buinen onderuit in Bergum

Nieuw Buinen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. In het uitduel tegen Bergum gingen ...

Sellingen met anderhalf been in de vierde klasse

In de strijd om een plaatsje in de vierde klasse neemt Sellingen in een ...

Alteveer laat zich verrassen door WEO

Gesteund door een volle bus met supporters toog Alteveer zondagmiddag richting Woldendorp, waar gespeeld ...