Titan legt Gieterveen op de pijnbank

Titan heeft mede-vierdeklasser Gieterveen bijzonder veel pijn gedaan in hun onderlinge bekerduel. Na de 8-2 overwinning staan de Nieuw-Weerdingers op de drempel van de volgende bekerronde. Grote man was Harm-Jan Moesker, die drie treffers voor zijn rekening nam.

Aanvallend Gieterveen

In het eerste half uur van de wedstrijd was niet te voorzien dat er na negentig minuten een grote uitslag op het scorebord zou staan. Gieterveen zocht de aanval en met veel spelers voor de bal werden wel dreigende situaties gecreƫerd, maar gaf men ook veel ruimte weg. En daar kon Titan veelvuldig van profiteren.

Effectief Titan

Want telkens wanneer een voorzet richting spitsen De Vries en Ramcharan eruit werd gehaald, werd met een dieptepass de voorwaartsen gezocht. Een effectieve speelwijze, want aanvaller Mihalj en Moesker konden beiden scoren: Moesker gedurende de wedstrijd dus zelfs drie keer. Bij een 2-0 tussenstand werd het nog even spannend, nadat Smit een goede voorzet van Van der Veen tegen de touwen schoot. Titan liet de bezoekers echter niet dichterbij komen een ging met een marge van drie goals aan de thee.

Eenrichtingsverkeer

In het tweede bedrijf was het eenrichtingsverkeer. Titan scoorde snel na de hervatting van de wedstrijd en liep vervolgens steeds verder weg. Met enige regelmaat konden twee Titanen op doelman Lugtenborg af, om de onfortuinlijke doelman te omspelen. Behalve Moesker en Mihalj kwamen ook Thijs Over, Peter Stap, Jos Smidt en Rick Hendriks tot scoren. Aan de andere kant kopte Bart Caspers uit een kopbal nog fraai raak, maar al met al was het voor Gieterveen een lastige middag. Titan zal het niet deren. Zij bekeren normaal gesproken verder.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Valthermond morele winnaar tegen Nieuw Buinen

De bekerloting van de KNVB leverde een mooi affiche op: Valthermond en Nieuw Buinen ...

Fotoverslag: Onstwedder Boys verliest weer

Met twee overwinning begon Onstwedder Boys geweldig aan het seizoen. De rentree in de ...

Buinen wint thuis van Veelerveen

Buinen voegde weer eens drie punten aan het totaal toe na een zege op ...