Stadskanaal en HOVC deden goede zaken, Valthermond blijft in de titelrace.

Foto Stoffer Bakker, Sten Vos scoorde de winnende voor Stadskanaal.

Noordster – Stadskanaal: 1-2

Stadskanaal heeft zich zondag definitief veilig gespeeld in de zondag 2e klasse K. Hoewel Noordster nog wel op voorsprong kwam via Milan de Vroome, rechtte Stadskanaal daarna de rug. Via Jeffrey Bakker kwamen de gasten al snel weer langszij. In de tweede helft liep Noordster tegen rood aan, waarbij Michael Lap werd weggestuurd. De Knoalsters profiteerden daarvan via Sten Vos, die zich tot matchwinner kroonde.

Foto’s Stoffer Bakker: Noordster – Stadskanaal

HOVC – Sellingen: 2-0

HOVC deed goede zaken in de strijd om rechtstreek degradatie te ontlopen. De thuisploeg bond Sellingen, waarbij het seizoen langzaam uitgaat als een nachtkaars, aan de zegekar. De overwinning kwam pas diep in de tweede helft tot stand. Richard Wiggers maakte de bevrijdende 1-0, waarna een eigen doelpunt de eindstand op 2-0 bepaalde.

Foto’s Rianne van der Laan: HOVC – Sellingen

ASVB – Valthermond: 0-3

Voor beide ploegen stonden er nog de nodige belangen op het spel. ASVB heeft de punten nodig om degradatie te ontlopen, terwijl Valthermond in het spoor van koploper WKE moet zien te blijven. Dat lukte de Mondkers, die met 0-3 te sterk waren. Via Lars Baas, Jorn Draaijer en Erik Jan Veerbeek werden de drie punten binnengehaald. Voor ASVB wordt de situatie precair onderin, terwijl Valthermond blijft hopen op de titel.

Foto’s Kees Rustenhoven: ASVB – Valthermond

Musselkanaal – WKE ’16: 1-3

Streekgenoot Musselkanaal kon Valthermond niet de helpende hand bieden. Hoewel Musselkanaal ook nog niet in veilige haven is kon het koploper WKE niet verrassen. Het doelpunt van Jordy Oost bleek niet genoeg voor de zege, want via twee doelpunten van Harold Wolters en een doelpunt van Jan Scholten gingen de drie punten naar de Emmenaren.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS heeft de eerste winst binnen

In de uitwedstrijd tegen De Fivel heeft SJS haar eerste overwinning van het seizoen ...

Stadskanaal doet wat het moet doen

De nood was hoog bij SC Stadskanaal en dus was er sprake van opluchting ...

Vliegende start voor Valthermond

Het eerste elftal van Valthermond is het seizoen op indrukwekkende wijze begonnen. De blauw-witte ...