Uitstekende start voor Onstwedder Boys

Promovendus Onstwedder Boys heeft een uitstekende rentree gemaakt in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Op de eigen Boskamp wonnen de oranjehemden met 3-1 van Boerakker. Gerko Scheper was met twee goals de gevierde man.

Onhoudbare bal

In de eerste helft was Boerakker de beter voetballende partij en was een goed resultaat voor de Boys allerminst zeker. Aan de hand van de sterk spelende Joey Hummer creëerden de gasten een aantal kansen, maar gescoord werd hieruit niet. Toch gingen de ploegen met een 1-1 stand aan de thee. Gerbrand Spaans draaide een bal onhoudbaar in de verre hoek. De openingstreffer werd echter kort daarna ongedaan gemaakt door Joey Hummel

Koudstaal versus Hummel

Na de thee kreeg doelman Rein Koudstaal nog een keer de kans om zich te onderscheiden. Op inzetten van opnieuw Hummel en Willem Pieter Wouda toonde de goalie zich een betrouwbare sluitpost. Na een kwartier spelen wist nog een speler van Onstwedder Boys zich te onderscheiden. Gerko Scheper schoof de bal vanuit een moeilijke hoek tegen de touwen: 2-1.

Koele Scheper

In het restant van de wedstrijd deden zich over een weer kansen voor, waarbij Boerakkers Hummel zich opnieuw laat gelden. Aan de andere kant van het veld gooide Gerko Scheper de wedstrijd uiteindelijk in het slot. De aanvaller profiteerde van een fout in de verdediging van de bezoekers en drukte snoeihard af: 3-1 en dus de eerste punten voor de formatie van Richard Streuding.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel zet goede reeks voort tegen VVAK

Het gaat Mussel de laatste weken voor de wind. In de voorgaande acht wedstrijden ...

GKC start met klinkende zege op Veelerveen

GKC kende een uitstekende start en won met ruime cijfers van Veelerveen.