Hunsowhal Cup 2017

Vorig jaar werd er door maar liefst twaalf herenteams gestreden om de felbegeerde HunsowhalCup. De organisatie hoopt dit jaar nog meer teams te kunnen verwelkomen. Ook roept men damesteams op om vooral deel te nemen aan het toernooi.

Officiële regels

Tijdens het toernooi wordt er gespeeld volgens de officiële zaalvoetbalregels en zijn er officiële scheidsrechters aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden. De winnaars van het toernooi vallen uiteraard in de prijzen, evenals de beste keeper, speler en topscorer van het toernooi.

Muziek in kantine

Het damestoernooi wordt dit jaar gespeeld op woensdag 27 december en de heren komen in actie op donderdag 28 december. Na afloop van het sportieve gedeelte is er muziek in de kantine en ruimte voor een hapje en een drankje.

Geef je op!

Aanmeldingen (teamnaam + spelerslijst) kunnen per email worden ingediend: info@bouwmansportfun.nl De kosten voor deelname bedragen € 40,- per team.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Beker-indeling zondagclubs t/m 2e klasse

Overzicht van de beker-indelingen van de zondagclubs uit de Kanaalstreek tot en met de ...