Valthermond heeft de wind in de zeilen

Hoe het verdere seizoen gaat verlopen blijft gissen, maar dat de vooruitzichten voor v.v. Valthermond gunstig zijn, is duidelijk. Begin juli werd de vernieuwde accommodatie feestelijk geopend, een aantal maanden later zijn de Mondkers nog steeds in feeststemming: drie seniorenelftallen lieten zich namelijk kronen tot ‘Herbstmeister’. Een ongekende weelde voor de trotse blauw-witten.

Vlaggenschip

Het vlaggenschip van blauw-wit begon de competitie meer dan uitstekend en liep pas na zeven wedstrijden tegen de eerste nederlaag aan. Een begin waar trainer Bart Hartman enkel van had durven dromen. Bijgestaan door clubicoon Albert Koops, lijken de neusjes dezelfde kant op te wijzen. Na tien wedstrijden staat Valthermond, met nog één wedstrijd in te halen op gelijke hoogte met Kanaalstreek-genoot Stadskanaal.

Reserves

Het tweede elftal kende recent een trainerswissel. Louis van der Vlag nam het stokje over van Roland Kremer, die het trainerschap niet langer kon combineren met andere activiteiten. Van der Vlag werd opgenomen in de selectie en wordt inmiddels op handen gedragen. Het tweede elftal staat twee punten voor op de reserves van Rolder Boys én heeft nog een wedstrijd tegoed.

Verhaal apart

Zoals bij veel clubs is het derde elftal van Valthermond een verhaal apart: een mengeling van jongens die niet beter kunnen, niet beter willen of het allemaal wel goed vinden. Toch zijn er zaken waarmee ‘clubje 3’ wel in harmonie blijft met de twee hogere elftallen. Daniël Thole staats sinds de start van het seizoen voor de groep en na zeven wedstrijd (18 punten) heeft de ploeg een gaatje van twee punten op de eeuwige rivaal: Musselkanaal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like