Buinen wil omhoog met Lucas Kamies

Het laatste trainersnieuws uit Buinen dateert van december 2016. Op dat moment werd de komst van Lucas Kamies aangekondigd. En als het aan het bestuur van de vijfdeklasser ligt, dan blijft Kamies nog wel een tijdje aan het roer: “Daarom hebben wij er bewust voor gekozen om een contract voor twee seizoenen te sluiten”.

Stijgende lijn

Het zijn de woorden van Jan Lubbers, die mede-verantwoordelijk is voor de technische zaken bij de Buunders: “We beschikken over een jeugdige spelersgroep die we de tijd geven om zich te ontwikkelen.” Volgens Lubbers gaat dit qua veldspel de goede kant op, maar vallen de resultaten nog wel tegen.

Betere resultaten

Buinen is op dit moment hekkensluiter van de vijfde klasse F, met vier punten uit tien wedstrijden: “De trainingsopkomst is echter prima, dus wij gaan ervan uit dat de resultaten hier na de winterstop bij gaan aansluiten!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Primeur: vrouwenvoetbal in Buinen

Voetbal wordt steeds populairder bij vrouwen. Waar het jaarlijkse stratenvoetbaltoernooi in Buinen normaal gesproken ...