In de uitwedstrijd tegen HODO heeft Ter Apel ’96 haar achtste overwinning van het seizoen geboekt. De formatie van Henry Goeree had voldoende aan twee hoekschoppen om met de punten aan de haal te gaan. Arjan Heeres en Jasper Jalving waren in Hollandscheveld de goudhaantjes voor de rood-zwarten. In het laatste kwartier maakten zij uit corners de goals.

Weinig kansen

Al vroeg in de wedstrijd kreeg Sander Egbers een fraaie kans om te scoren, maar een krachtsinspanning van Vincent Coelingh bracht redding voor HODO. De gastheren leken wakker te worden en zij legden Ter Apel het vuur na aan de schenen. Omdat er aanvallend echter te weinig werd gecreëerd, zochten de ploegen met een 0-0 stand de kleedkamers op.

Koppen

In het laatste kwartier trok Ter Apel de wedstrijd naar zich toe: Jasper Jalving verlengde een corner, waardoor Arjan Heeres binnen kon knikken. Amper een minuut later was het Patrick Timmerman die de ploegen weer in evenwicht bracht: 1-1. Het laatste woord was echter voor Jasper Jalving. Uit een corner besliste de aanvoerder het duel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website