Het was een uitgelezen kans om een directe concurrent pijn te doen. Het plan van Geert Aalderink en zijn pupillen ging echter in rook op: Lycurgus kwam, zag en overwon. Door de 0-5 nederlaag tegen de Stadjers bevindt NWVV zich in een penibele situatie in de vierde klasse E.

tekst: v.v. NWVV

Gelijk op

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Lycurgus had wel wat meer balbezit dan NWVV, maar echt gevaarlijk werden de gasten uit Groningen niet. Na een haf uur spelen viel uit het niets de 0-1. Steven Zwarts ontfutselde Milan Duursma de bal en de aanvaller van Lycurgus schoof de bal langs doelman Ricky Kloppenburg. NWVV kreeg vlak voor rust nog wel een kans maar een schot van Michael Dummer ging naast de verkeerde kant van de paal.

Fel NWVV

In de tweede helft kwam NWVV fel uit de kleedkamer. NWVV drukte SV Lycurgus verder terug op eigen helft en de gelijkmaker hing in de lucht. Een kopbal van Mark Kok werd van de lijn gehaald en een tweede kopbal van de aanvoerder ging net over.

Verzet gebroken

Na de kans van NWVV kwam Lycurgus snel op een 0-2 voorsprong. Een afstandschot van Yvar van Oosten belandde in het doel. Het verzet van NWVV was hiermee gebroken. Binnen enkele minuten stond het 0-3. Arwin Bolt schoot een vrije trap van twintig meter binnen. De 0-4 en 0-5 kwamen van de voet van Yvar van Oosten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like