TransferTalk: Borger zwaait zevental uit, Valthermond heeft trio binnen

SV Borger heeft na afloop van de laatste competitiewedstrijd tegen Achilles 1894 zeven spelers uitgezwaaid: ervaren krachten als Ronald Bulthuis en Arno Sieders hangen de schoenen aan de wilgen. Ook Luuk Kenter speelde zijn laatste wedstrijd in het groen. De aanvaller gaat naar Valthermond, waar hij gezelschap krijgt van drie ‘herintreders’.

Veerbeek en Schrik

Doelman Joost Schrik komt van SC Erica over naar de Mondkers. De goalie speelde al eens voor de blauw-witten. Dat geldt ook voor Erik-Jan Veerbeek. De 33-jarige, die vele treffers op zijn naam heeft staan voor Valthermond, keert na vier seizoenen bij Sellingen terug op ‘De Meent’. Ook Yordi van der Laan (Musselkanaal) keert terug op het oude nest.

Leegloop

Voor het technisch kader van SV Borger is er werk aan de winkel. Na de zomerstop zal het vertrek van een aantal zeer ervaren krachten moeten worden opgevangen. Naast Luuk Kenter zullen ook Jeffrey Spelten, Ronald Bulthuis, Arno Sieders, Mike van der Touw, Erik Joling en Martijn Ulenreef niet langer in de hoofdmacht van de groenhemden actief zijn: zij stoppen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal moet op herhaling

Musselkanaal moet de nacompetitie in voor handhaving.

Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...