Bareveld treedt toe tot FC Kanaalstreek

Bareveld treedt toe als 28e club binnen FC Kanaalstreek.

FC Kanaalstreek is blij met het nieuws dat komend seizoen ook voetbalvereniging Bareveld toe treedt tot FC Kanaalstreek. FC Kanaalstreek wilde het huidige aantal van 27 clubs graag uitbreiden naar het aantal van 30, gezien er voldoende clubs liggen op de grens of tegen de grens van de Kanaalstreek. De Kanaalstreek is een regio op de grens van de provincies Drenthe en Groningen. Binnen die grens liggen veel voetbalclubs, maar ook net op of tegen de grens aan zitten veel voetbalclubs. Voetbalclubs die ook regelmatig bij de huidige Kanaalstreek-clubs in de competitie zijn ingedeeld.

V.V. Bareveld 28e club

V.V. Bareveld is een voorbeeld van een club die dicht tegen het gebied aan ligt en daarom perfect in het plaatje past. De club werd opgericht op 17 oktober 1946 en speelde het afgelopen seizoen in de zondag 5e klasse E. Daarin werd het kampioen, waardoor het dit seizoen uitkomt in de zondag 4e klasse D. In die klasse ontmoet het onder andere Kanaalstreek-clubs als Gieterveen, Gasselternijveen, HOC, Sellingen, SPW en Westerwolde. Bareveld is daarmee de 28e voetbalclub die door FC Kanaalstreek gevolgd zal gaan worden.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

ZVC ’14 zoekt trainers

Met het einde van het huidige voetbalseizoen in zicht, zijn veel besturen al bezig ...

Okko en Gerrie. Gerrie en Okko.

Onlangs overleed Okko ten Hoff, markant supporter van v.v. Musselkanaal. Herman Sandman schreef op zijn ...

Gemeenteraad: “JVV mag niet verdwijnen!”

Paniek. En angst. Dat waren de gevoelens die bij bestuurders en leden van JVV ...