Voorbeschouwing bekerronde 3 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de meest belangrijke en opmerkelijke duels van speelronde 3 in de poulefase van de beker.

Onstwedder Boys heeft nog alle zicht op plaatsing voor de volgende bekerronde. De Boys wonnen hun eerste duels van respectievelijk Mussel en VVS. Maar omdat WVV dat ook deed, heeft de club uit Winschoten evenveel punten. In een rechtstreeks duel gaan beide teams op sportpark ‘De Boskamp’ uitmaken wie zich gaat plaatsten. Onstwedder Boys heeft een overwinning nodig, gezien het een minder doelsaldo heeft.

Ook SJS heeft nog een reële kans op plaatsing voor de volgende ronde. Het speelde afgelopen week gelijk tegen HS’88, waardoor beide teams vier punten uit twee duels hebben. Het doelsaldo van de ploeg uit Hoogezand is echter beter dan dat van SJS en dus is de opdracht simpel. De knoalsters zullen tegen Muntendam veel goals moeten maken en moeten hopen dat SETA hen een goede dienst kan bewijzen tegen HS’88.

In de poules van Borger en NWVV hebben Asser Boys en Veendam 1894 zich teruggetrokken, waardoor de resultaten van die teams zijn komen te vervallen. Voor beide teams maakt dat echter niets uit gezien beiden al uitgeschakeld zijn. De wedstrijden tegen Achilles 1894 en Angelslo worden dan ook om des keizers baard gespeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma oefenwedstrijden woensdag 8 september

Overzicht van de oefenwedstrijden die woensdag 8 september op het programma staan.

Standen zondagvoetbal

Overzicht van de standen van het zondagvoetbal.

Programma oefenwedstrijden donderdag 16 februari

Overzicht van de oefenwedstrijden die donderdag 16 februari op het programma staan.