Pekelder Boys verliest nipt bij Zwartemeerse Boys

Pekelder Boys verloor nipt van Zwartemeerse Boys.

Pekelder Boys heeft op bezoek bij Zwartemeerse Boys met 3-2 verloren. Na een 3-1 achterstand bij rust kwam in het de tweede helft nog terug tot 3-2, maar meer zat er niet in. Daardoor was de eerste nederlaag van het seizoen een feit voor de Boys.

De thuisploeg opende al snel de score via Jeffrey Mulderij, maar Pekelder Boys maakte vrijwel direct de gelijkmaker. Eric Burema zette beide ploegen op gelijke hoogte. Na 36 minuten spelen bracht Marnick Potze Zwartemeerse Boys weer op voorsprong en op slag van rust werd het ook nog 3-1 door Daimy ten Velde.

In de tweede helft kwamen de Pekelders twintig minuten voor tijd nog terug tot 3-2 dankzij een eigen doelpunt van Zwartemeerse Boys. Er was nog voldoende tijd voor een gelijkmaker, maar die wilde niet meer vallen, waardoor Pekelder Boys met 3-2 verloor.