Voorbeschouwing speelronde 4 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op speelronde 4 zaterdagclubs.

Zaterdag staat de vierde speelronde van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 4.

Borger – SJS

In speelronde 4 staat er in 4E een onvervalste Kanaalstreekderby op het programma tussen Borger en SJS. Op sportpark de Drift zullen beide elftallen snakken naar de drie punten. Borger is na drie speelronden nog puntloos en het scoorde tot nu toe ook nog niet. Het pijnpunt lijkt voor de jonge ploeg van trainer Arne Joling dan ook wel duidelijk. Misschien komt de ontmoeting met SJS dan ook wel op het juiste moment, want ook de Knoalsters lijken in een dipje te zitten. Na de goede overwinning op FDS kwam de klad erin en verloor het van SCN en Nieuw Balinge. Om niet verder achterop te raken zal SJS ook willen en moeten winnen. De belangen zijn dan ook groot bij deze Kanaalstreekderby.

SETA – Mussel

Ook in de 5e klasse F staat een clash op het programma tussen twee teams uit de Kanaalstreek. SETA krijgt bezoek van medekoploper Mussel, dat tot nu toe al haar drie de wedstrijden won. SETA startte nog wel met een zege, maar verloor de afgelopen twee weken en is dus wat weggezakt op de ranglijst. Desondanks zal SETA deze wedstrijd heel graag willen winnen en extra gebrand zijn. Om aan kop te blijven zal Mussel moeten winnen, maar het kan een tot op het bot gemotiveerd SETA verwachten. Lukt het de Mussel om ongeslagen blijven of komt er een eind aan de fraaie reeks? Genoeg ingrediënten aanwezig voor een mooie Kanaalstreekderby.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

FC Kanaalstreek: sinds 9 december 2013…

Exact twee jaar geleden zag FC Kanaalstreek het levenslicht. Nog één keer het artikel waar het ...

Derbyvoetbal in beeld gevangen

De slotfase van de eerste helft van Stadskanaal – Musselkanaal was er één zoals ...