HOC verliest topper van Wedde

HOC kon zich niet meer herstellen van een beroerde eerste helft.

Foto: Hilde van der Laan; HOC sticht gevaar voor het doel van Wedde.

Wedde – HOC was vooraf de kraker in 4D tussen twee ploegen die na drie wedstrijden allebei 9 punten hadden. De winnaar zou dus spekkoper zijn en dat bleek uiteindelijk Wedde te zijn. Na een 3-0 ruststand kwam HOC na rust snel terug tot 3-2, maar daar bleef het uiteindelijk ook bij.

HOC kende een hele slechte start van de wedstrijd. Al na vier minuten spelen moet doelman Marnik Nieborg de bal uit het doel halen. Jeroen Huls had Wedde op een 1-0 voorsprong gezet. Een vroege tegenvaller voor de gasten, die daar in die eerste helft niet van konden herstellen.

Verloren wedstrijd

Sterker nog, het was de thuisploeg die na 25 minuten spelen zelfs op 2-0 kwam via Jasper Reininga. Toen Huls vlak voor rust opnieuw scoorde leek de wedstrijd voor HOC feitelijk al verloren. Het bleek echter niet zo te zijn, want wellicht had het gedonderd in de kleedkamer tijdens de rust.

Spanning terug

HOC begon veel beter aan die tweede helft en topschutter Jelle Siekman zorgde in de 61e minuut voor de 3-1. Toen drie minuten later Sander Zikken er 3-2 van maakte was de spanning volledig terug. Maar het gevalletje erop en erover bleef voor de Hunso Oring Combinatie uit. De gasten kregen nog de kansen op een beter resultaat, maar misten in de persoon van Zikken ook nog een penalty deze wedstrijd en konden uiteindelijk toch met 0 punten huiswaarts keren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veendam 1894 en ASVB houden punt over aan openingsduel

Veendam 1894 en ASVB hielden elkaar in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen in ...

Titan is weer op titelkoers

Op een regenachtige middag heeft Titan zichzelf teruggevochten in de titelstrijd. Zelf wonnen de ...

Jesper de Graaf goudhaantje voor Valthermond

Twee late treffers van Jesper de Graaf zorgden ervoor dat Valthermond toch drie punten ...