Sellingen verslaat ook Smilde’94

Sellingen is ook na vier wedstrijden nog ongeslagen en blijft bovenin meedraaien.

Sellingen blijft uitstekend presteren in de zondag 4e klasse D. Na de 0-5 zege vorige week op Bareveld werd nu in eigen huis Smilde’94 op een 3-0 nederlaag getrakteerd. Door de zege klom Sellingen naar plaats twee op de ranglijst, twee punten achter het nog foutloze Wedde.

In de eerste helft was het lang wachten op een treffer van de thuisploeg, maar vijf minuten voor rust konden de toeschouwers juichen. Ben Bos opende de score namens de thuisploeg, waarna enkele minuten later Rik Bos de marge verdubbelde: 2-0.

Na de pauze was het wederom heel lang wachten op een treffer. In de slotminuten werd er pas weer gescoord. Bjorn de Roo zorgde met de 3-0 ervoor dat de zege van Sellingen nog wat meer glans kreeg.