Batse Jeugdvoetbaltoernooi haalt mooi bedrag op voor Stichting Het Vergeten Kind

Het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’ leverde een mooi bedrag op voor Stichting ‘Het Vergeten Kind’.

Harold Corzaan, Ronnie Mensen, Jeroen van der Laan, Frank Tieben, Harold Schomaker en Henk Honken hebben namens de organisatie van het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’ van voetbalvereniging Musselkanaal deze week een cheque van 2004,26 euro overhandigd aan Marjan van Nuland van Stichting ‘Het Vergeten Kind’.

Dit bedrag werd tijdens het toernooi in 2018 bij elkaar gevoetbald door honderden jeugdvoetballers uit de gehele regio. Elk team doneerde een vrijwillige bedrage welke rechtstreeks naar het goede doel werd overgemaakt. Dit jaar werd gekozen voor Stichting ‘Het Vergeten Kind’.

Overweldigend succes

Het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’ beleefde in juni 2018 alweer haar zevende editie. Vanwege het wederom overweldigende succes van dit toernooi in combinatie met het goede doel wordt volgend jaar opnieuw het jeugdvoetbaltoernooi gehouden, en wel op 07 en 08 juni 2019.De uitnodigingen aan de diverse verenigingen zijn inmiddels verzonden.

Voor foto’s van het toernooi zie hiervoor de site http://www.vvmusselkanaal.nl onder het kopje “Batse toernooi” of de Facebook pagina van het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Competitie-indeling 2018/2019: Zondag 5e klasse E

Maar liefst 7 kanaalstreekploegen aanwezig in de zondag 5e klasse E! Dat worden veel ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

Protos Weering: loting kwartfinales

Op de avond van de voorrondes van het prestigieuze Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heeft ook ...