FC Ter Apel ’96 heeft technische staf rond voor volgend seizoen

FC Ter Apel ’96 heeft de staf rond voor het volgende seizoen en heeft volgend seizoen ook een tweede elftal op de zondag.

Bij FC Ter Apel ’96 heeft de technische commissie de poppetjes allemaal weer op de juiste plaats. Zowel bij het eerste elftal alsmede bij het tweede elftal, dat volgend seizoen weer gevormd zal gaan worden. Ter Apel mag momenteel dan wel koploper zijn in de zondag 3e klasse C, een tweede elftal wordt dit seizoen wel erg gemist.

Achter de schermen is er dan ook hard aan gewerkt om volgend seizoen ook een representatief tweede elftal te hebben. Dat zal beginnen in de reserve 3e klasse. Hiervoor is de staf net als bij het eerste elftal al op orde voor het volgende seizoen. Zo blijft bij het eerste elftal Koen Feijen aan het roer, waarbij Feijen ondersteuning krijgt van teammanager Bennie Gunnewijk, verzorger Harm Tent en assistent-scheidsrechter/assistent teammanager Joep Groenewolt. Henk Schepers, Harro Stuurwold en Jan Tromp zullen zich voornamelijk met het technische en begeleidende gedeelte bezig gaan houden bij het tweede elftal en Hans de Boer zal daarbij de taak van assistent-scheidsrechter op zich gaan nemen.

Waar diverse stromingen binnen het amateurvoetbal al praten over het verplaatsen van zondagwedstrijden naar de vrijdag- of zaterdagavond, daar overweegt ook Ter Apel dit mogelijk te maken voor het tweede elftal op de zondag. De club onderzoekt momenteel dan ook welke mogelijkheden daarvoor zijn. Al met al is FC Ter Apel zeer tevreden over de huidige gang van zaken en met de invulling van de technische staf voor het volgende seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten

De poule-indelingen van het Kerstzaalvoetbaltoernooi, waar woensdag wordt afgetrapt.

Marcel Smelt gaat Titan trainen

In het seizoen 2015-2016 zal Marcel Smelt voor de derde keer aan het werk ...

HunsowhalCup: aanmeldingen zijn welkom!

Ook dit jaar wordt er in de Kerstvakantie gestreden om de felbegeerde HunsowhalCup. In ...