Grieto Korthuis: “GKC gaat natuurlijk wel van Eext winnen.”

Grieto Korthuis denkt dat GKC nog wel een paar plaatsen omhoog kan op de ranglijst en ziet zijn club zondag wel van Eext winnen.

GKC kreeg dit seizoen niet helemaal de competitie-indeling die het wenste. Waar verwacht werd dat men ook wel terecht kwam in de zondag 5e klasse E, daar werd men ingedeeld in de zondag 5e klasse C. Geen derby’s tegen een Buinen of EEC, maar verdere uitwedstrijden zoals naar Donkerbroek of Makkinga. Aanstaande zondag staat er dan eindelijk toch een derby voor GKC op het programma als Eext op bezoek komt. Het is ontmoeting tussen de nummer zeven en acht van de ranglijst.

Grieto Korthuis, die dit seizoen al een aantal malen doel trof namens GKC, is tot nu toe redelijk tevreden over hoe het seizoen verloopt. “Ik denk dat de plek waar we nu staan op zich wel terecht is. Misschien had er nog wat meer ingezeten.”

Lange reistijd

Ook al mist GKC heel wet derby’s en is de reisafstand een stuk groter, Korthuis kan er wel mee leven. “De andere ploegen zijn op zich leuke clubs om tegen te spelen, alleen de reistijd is bij de meeste clubs wat te lang. Maar daar kan je ook weinig aan en doen en de competitie is wel aardig gelijkwaardig.

Korthuis denkt nog wel dat de Gasselters een paar plaatsen omhoog kunnen. “We gaan natuurlijk voor een hogere plek op de ranglijst. Vooral de komende paar wedstrijden zijn erg belangrijk voor ons. Plek 4 zou haalbaar voor ons moeten zijn.”

Van Eext winnen

Komende zondag is er dan eindelijk weer een soort van derby waarin Eext de tegenstander is. Eext heeft momenteel drie punten minder en dus kan GKC verder uitlopen. Korthuis heeft er dan ook alle vertrouwen in voor komende zondag. “De wedstrijd tegen Eext gaat denk ik aardig spannend worden. Het wordt een mooie wedstrijd, maar wij gaan wel winnen natuurlijk!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mike Reuvers heeft de Jupiler League nog niet uit het hoofd gezet

Benoemd worden tot de onbetwiste vedette van het Jeugdteam Kanaalstreek. Vergeleken worden met Arjen ...

Roy de Wijk vol vertrouwen op recordjacht

Zijn persoonlijke doelpuntenrecord in de vierde klasse staat op negen treffers. De kans is ...

Van toeschouwer tot matchwinner

Peter Boxem zou eerst helemaal niet meespelen, kreeg een belletje en kroonde zich pardoes ...