Buinerveen verliest ook van Zandpol

De laatste tien minuten werden Buinerveen fataal op bezoek bij Zandpol.

Buinerveen is niet goed uit de winterstop gekomen. Op bezoek bij Zandpol werd met 5-2 verloren en dat was na een 3-0 nederlaag bij Zwartemeerse Boys en een 6-2 nederlaag bij Alteveer alweer de derde nederlaag op rij.

Waar het voor de winterstop crescendo ging met Buinerveen, daar gaat het na de winterstop allemaal een stuk minder. Ook tegen Zandpol ging het mis, al kwam Buinerveen wel op een 0-1 voorsprong via Robbert Mensinga. Voor rust bracht, wie anders dan Stefan Knuppe de ploegen weer op gelijke hoogte.

Na de pauze zorgde Rocco de Hoop de thuisploeg snel op een 2-1 voorsprong, maar Mensinga tekende een kwartier voort tijd voor de gelijkmaker. In de laatste tien minuten ging het mis voor Buinerveen, waarbij Knuppe Zandpol opnieuw op voorsprong bracht. Het was daarna alles of niets voor Buinerveen, dat in de absolute slotminuten nog twee tegentreffers moest slikken. De Hoop en Michael Jacobs zorgden uiteindelijk voor de 5-2 eindstand.