Overzicht zondag 2e klasse I: Knappe zege Musselkanaal, Valthermond onderuit tegen koploper

Musselkanaal deed goede zaken, Valthermond was niet opgewassen tegen de koploper.

Archieffoto, Demy te Velde scoorde opnieuw voor Musselkanaal

Musselkanaal – Helpman: 2-0

Musselkanaal heeft een knappe overwinning geboekt op Helpman, de nummer drie van de ranglijst. In eigen huis bleek het met 2-0 te sterk. In de eerste helft opende Rolf Kaijser de scoorde, waarna Demy te Velde in de tweede helft de wedstrijd besliste.

Samenvatting: Musselkanaal – Helpman

Roden – Valthermond: 4-1

Valthermond kon zondag geen vuist maken tegen koploper Roden. De Mondkers zagen de thuisploeg vlak voor en na rust toeslaan. Op slag van rust werd het 1-0, direct na rust 2-0. Valthermond deed vrij snel wat terug, maar bijna direct erop viel ook de 3-1. Daarmee was het pleit wel beslecht, waarna de 4-1 alleen nog goed was voor de statistieken.