TEVV krijgt toestemming van KNVB

TEVV lijkt vanaf volgend seizoen terug te keren op de velden.

De 84-jarige club TEVV uit Tweede Exloërmond heeft inmiddels van de KNVB groen licht gekregen voor een terugkeer op de velden. De KNVB geeft te kennen dat de club voldoet aan alle door hun gestelde voorwaarden die een comeback mogelijk maken.

Na een rustperiode van ruim drie jaar zal de club in het geel-blauw dus weer deelnemen aan het amateurvoetbal in de zuidoosthoek. Met deze toezegging van de KNVB betekent het ook dat de club eindelijk de reeds opgestarte onderhandelingen met de nieuwe trainers/verzorgers en sponsoren kan afronden. Ook een grondige renovatie van de kleed en douchegelegenheid zal binnenkort van start gaan.

Dialoog

Niettemin blijft de clubleiding van TEVV met zijn reeds toegezegde speellicentie van de KNVB hameren op een dialoog tussen alle betrokken partijen die een rol kunnen spelen in zowel de wederopstanding TEVV als in het herstellen van een sociaal-maatschappelijke toekomst van het dorp Tweede Exloërmond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Trainerscarrousel: SETA geeft Kral een kans

Na een rijke loopbaan als voetballer richt Willy Kral (49) zich op het trainersvak. ...

Indoorsoccer: ereplaats voor Onstwedder Boys

Het organiserende WMC heeft het Indoorsoccer toernooi gewonnen. Tijdens de laatste editie van het ...

v.v. Gasselternijveen mengt zich in strijd Genee versus Derksen

“Wilfred denkt voetbalkantines te kunnen bewegen af te stappen van bitterballen en frikadellen en ...