JVV verliest met ruime cijfers van Zwartemeerse Boys

JVV verloor opnieuw met ruime cijfers, dit keer van Zwartemeerse Boys.

Hekkensluiter JVV heeft in de wedstrijd tegen koploper Zwartemeerse Boys niet voor een verrassing kunnen zorgen. Net als vorige week bij EEC ging het met ruime cijfers onderuit. Bij rust keek het aan tegen een 3-0 achterstand, waarna het uiteindelijk 6-1 werd voor de thuisploeg.

Zwartemeerse Boys lijkt de voornaamste kampioenskandidaat in de zondag 5e klasse E en voegde de daad bij het woord in de wedstrijd tegen JVV. Mike Berens opende de score namens de thuisploeg waarna Marnick Potze er 2-0 van maakte. De ruststand werd op 3-0 bepaald door een doelpunt van Hidde Walda.

Ook na de pauze was Zwartemeerse Boys een maatje te groot. Al snel werd het 4-0 door Berens en bracht Koen Walda de stand binnen het uur naar 5-0. Daarna geloofde de thuisploeg het wel en werd er pas in de slotfase weer gescoord. Roy Veen redde namens JVV de eer, waarna het slotakkoord voor Max Drenth was: 6-1.