Titan boekte een ruime en overtuigende zege op VIOS.

Titan heeft de thuiswedstrijd tegen VIOS met overtuigende cijfers gewonnen: 6-0. Bij rust stonden de Titanen al met 2-0 voor, waarna het in de tweede helft de score verder opvoerde. Door de zege lijkt Titan zo goed als zeker van de derde plaats in de zondag 4e klasse E en heeft het nacompetitie ook binnen handbereik.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en stond na enkele minuten spelen al op een 1-0 voorsprong door Marko Mihalji. Voor rust verdubbelde Rick Hendriks de marge, waardoor er gerust werd met een 2-0 tussenstand.

Na rust gooide Titan al snel de wedstrijd in het slot en kwam het op 3-0 via Jos Smit. Die maakte er even later ook 4-0 van waarmee de wedstrijd wel gespeeld was. In de slotfase kreeg de zege nog wat extra glans door doelpunten van Mihalji en Hendriks en werd daarmee de eindstand op 6-0 bepaald.