GKC won met ruime cijfers van SVBC.

GKC heeft de uitwedstrijd bij SVBC met 1-5 gewonnen. Bij rust stond het slechts nog 1-1, waarna de Gasselters in de tweede helft het verschil konden maken. Komende week hoort GKC of de wedstrijd tegen Zandpol nog een vervolg gaat krijgen of dat het die als overwinning krijgt toebedeeld. Is dat het geval dan kan men spreken van een zeer voortvarende start in de zondag 5e klasse E.

In de eerst helft hielden bij ploegen elkaar nog in evenwicht en scoorde Stan Berends namens SVBC. Een eigen doelpunt van de thuisploeg zorgde voor de 1-1 ruststand. GKC dat het betere van het spel had trok het initiatief in de tweede helft dan ook naar zich toe. Arian Hendriks en Danny Kolp zorgden ervoor dat de stand na een kwartier in de tweede helft al naar 1-3 werd getild. De zege kreeg in de slotfase nog meer glans door de goals van Rick Alting en Grieto Korthuis, die de eindstand op 1-5 bepaalden.  

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Daan Stam behoedt slecht Ter Apel voor puntenverlies

Na vorige week DSC ’65 te hebben verslagen kwam afgelopen weekend laagvlieger Witteveense Boys ...

Gieterveen rolt vierdeklasser Schoonebeek op

In het Winter Wonderland van Emmen werd er op het sportpark van SC Angelslo ...

Buinen speelt knap gelijk tegen koploper Alteveer in doelpuntrijk duel

Buinen kon een riante voorsprong niet vasthouden, maar kwam in de slotfase nog knap ...