GKC won met ruime cijfers van SVBC.

GKC heeft de uitwedstrijd bij SVBC met 1-5 gewonnen. Bij rust stond het slechts nog 1-1, waarna de Gasselters in de tweede helft het verschil konden maken. Komende week hoort GKC of de wedstrijd tegen Zandpol nog een vervolg gaat krijgen of dat het die als overwinning krijgt toebedeeld. Is dat het geval dan kan men spreken van een zeer voortvarende start in de zondag 5e klasse E.

In de eerst helft hielden bij ploegen elkaar nog in evenwicht en scoorde Stan Berends namens SVBC. Een eigen doelpunt van de thuisploeg zorgde voor de 1-1 ruststand. GKC dat het betere van het spel had trok het initiatief in de tweede helft dan ook naar zich toe. Arian Hendriks en Danny Kolp zorgden ervoor dat de stand na een kwartier in de tweede helft al naar 1-3 werd getild. De zege kreeg in de slotfase nog meer glans door de goals van Rick Alting en Grieto Korthuis, die de eindstand op 1-5 bepaalden.  

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gasselternijveen wint eenvoudig van Heiligerlee

Gasselternijveen won bij Heiligerlee en blijft zo meedoen om plaatsing voor de nacompetitie.

De warming up: Stadskanaal en Alteveer winnen Kanaalstreek derby’s

Het afgelopen weekend werden er weer de nodige oefenwedstrijden afgewerkt in de voorbereiding, waaronder ...

FC Ter Apel ’96 legt het af tegen HODO

Na een goed verlopen voorbereiding toog FC Ter Apel ’96 voor haar eerste competitiewedstrijd ...