Titan in spektakelstuk lang Sleen

Titan en Sleen scoorden er vrolijk op los zondagmiddag, Titan deed goede zaken met de grote overwinning in de top van de ranglijst.

Na de overwinning van afgelopen donderdag op Zwartemeerse Boys stond er de uitwedstrijd bij vv Sleen op het programma voor de rood-witten. Op een zonovergoten sportpark kreeg het publiek een waar spektakelstuk voorgeschoteld. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken stond er een 4-8 einduitslag op het scorebord.

Titan moest het stellen zonder trainer Martin Koppenol. Stef Moorman nam de honneurs waar deze middag. Daarnaast moest Titan het binnen de lijnen stellen zonder Mark Baas en Thijs Over. De wedstrijd was nauwelijks begonnen of Rick Hendriks had de 0-1 al tegen de touwen geschoten. Hij passeerde zijn directe tegenstander op de rand van het zestienmetergebied en schoot hard raak. Sleen deed na het vroege openingsdoelpunt niet onder voor de bezoekers en werd ook meermaals gevaarlijk. Remon Poede wist nog redding te brengen op een schot van Warmolts, maar even later kwam Sleen alsnog langszij. Een afgeslagen bal werd opgepikt door een middenvelder van Sleen en hij zag zijn schot van richting veranderd worden. Doelman Poede was hierdoor kansloos: 1-1.

Titan op schot voor rust

Sleen had in deze fase van de wedstrijd een licht veldoverwicht, maar toch waren het de bezoekers die weer de leiding namen. Een lange bal van Nick Katoen kwam bij Harm Jan Moesker en die pakte de bal na een stuit ineens op de pantoffel en schoot het leder in de bovenhoek. Diezelfde Moesker mocht even later aanleggen vanaf de stip na een overtreding van de Sleen-doelman op Jos Smidt. Moesker liet de doelman kansloos en bracht de marge op twee. Sleen was aangeslagen en Titan leek de wedstrijd nog voor de rust te beslissen via Julian Bruining. Bruining kreeg de bal mee van Moesker en schoot vervolgens via de doelman raak: 1-4.

Doelpunten over en weer

Na de rust ging Sleen op zoek naar hun tweede treffer om de spanning zo enigszins  terug te kunnen brengen in de wedstrijd. En die tweede treffer viel ook snel. Ditmaal kwam de afgeslagen bal voor de voeten van Jesmer Warmolts en die bedacht zich geen moment en schoot overtuigend raak: 2-4. Sleen ging op jacht naar de aansluitingstreffer, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Rick Hendriks bediende Moesker op maat en hij bracht de marge weer op drie. Sleen gaf zich nog niet gewonnen en bleven ook gevaar stichten via de kopsterkte Ruinemans. Dit sorteerde het gewenste effect en Sleen maakte uit de kluts hun derde van de middag: 3-5.

Koek nog lang niet op

Hiermee was de koek nog lang niet op. Rick Hendriks onderschepte de bal in de opbouw van Sleen en schoot vanaf twintig meter geplaatst zijn tweede van de middag binnen. Enkele minuten later was het diezelfde Hendriks die ook zijn tweede assist van de middag liet bijschrijven. Wederom was het een voorzet op maat op Moesker en hij weet zich momenteel met de geboden kansen wel raad: 3-7. Ook Julian Bruining maakte kort hierna zijn tweede van de middag. Hij snelde de defensie van Sleen voorbij en schoot de 3-8 op het scorebord. Het slotakkoord was voor de gastheren, maar daar maalde bij Titan eigenlijk niemand om. De ploeg van vervangend trainer Stef Moorman deed met deze korfbaluitslag hele goede zaken. Aanstaande donderdag wacht de thuiswedstrijd tegen Wijster voor de rood-witten.

Stand zondag 4e klasse C

ClubWedstrijdenPuntenDoelsaldo
1. Titan102740-13
2. Schoonebeek112725-13
3. VV Sleen112327-20
4. Gasselternijveen102027-17
5. EHS '85111733-26
6. DSC '65111418-14
7. Zwartemeerse Boys101323-20
8. Wijster101326-24
9. Buinen111318-33
10. SC Balkbrug111116-23
11. KSC12814-28
12. DVC '5910716-29
13. VIOS12515-38

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Schade in periodestrijd Onstwedder Boys

De wedstrijd tussen Onstwedder Boys en Niekerk was er één van de gemiste kansen. ...

Promotie voor Stadskanaal, handhaving voor Alteveer

Al vroeg in het seizoen werd het duidelijk: dit SC Stadskanaal hoort niet thuis ...