Stadskanaal won op bezoek bij Gruno en blijft daardoor ongeslagen.

Foto Stoffer Bakker, Jeffrey Bakker zet Stadskanaal op voorsprong tegen Gruno.

Stadskanaal kent tot nu toe een uitstekende seizoensstart. De Knoalsters zijn ook na drie wedstrijden nog ongeslagen in de zondag 2e klasse L. Op bezoek bij Gruno werd er met 0-2 gewonnen. Beide treffers vielen na rust. Jeffrey Bakker opende de score vlak na rust voor de bezoekers, waarna de 0-1 stand lang bleef staan. In de slotminuten bracht Sander van Hoorn de beslissing en zette de eindstand op 0-2. Met 7 punten uit 3 wedstrijden is Stadskanaal terug te vinden op een 4e plaats met slechts twee punten achterstand op koplopers Helpman en GVAV-Rapiditas.

Foto’s Stoffer Bakker: Gruno – Stadskanaal