Alteveer wint voor vijfde keer op rij

Alteveer blijft goed presteren en won voor de vijfde keer op rij.

Alteveer heeft de vijfde zege op rij geboekt. In Woltersum wist het met 3-5 te winnen. De overwinning kwam pas in de laatste twintig minuten van de wedstrijd tot stand. Tot die tijd ging het gelijk op tussen beide ploegen. Daarna maakte Alteveer echter het verschil en heeft het met 15 uit 5 nog altijd de volle buit in de zondag 5e klasse D.

Alteveer kwam in de eerste helft op voorsprong via Bryan Schenkel, maar zag de thuisploeg weer langszij komen via Dennis Ruben. Na de pauze zette Tabe van der Laan Woltersum op een 2-1 voorsprong, waarna Ray den Boef voor de 2-2 zorgde. In de 70e minuut kwam Alteveer op voorsprong na een goal van Dennis Klooster, waarna Ramon Jansen de beslissing bracht: 2-4. Klooster mocht daarna nog zijn tweede maken en voor Woltersum scoorde Adem Secer nog om de eindstand op 3-5 te bepalen.