Mussel – SJS (0-1) krijgt opvallende wending

SJS stelde een niet-gerechtigde speler op tegen Mussel en dus zal de wedstrijd overnieuw gespeeld moeten worden.

Tijdens de wedstrijd tussen Mussel en SJS op zaterdag 2 maart hebben de Knoalsters een niet-gerechtigde speler opgesteld meldt Mussel. Daardoor zal de uitslag van 0-1 uit de stand gehaald worden.

Mussel – SJS moet worden overgespeeld

Mussel meldt namelijk het volgende: “De KNVB heeft namelijk onderzoek gedaan naar het meespelen van een niet-gerechtigde speler tijdens deze wedstrijd aan SJS zijde en het blijkt dat dit inderdaad is gebeurd. SV Mussel is hierna gewezen op het recht om de wedstrijd ongeldig te verklaren. Het bestuur heeft besloten om dit ook daadwerkelijk te doen en heeft het verzoek ingediend bij de KNVB om de wedstrijd opnieuw in te plannen. Of het nu bewust of onbewust is gebeurd, SJS heeft sportief voordeel gehaald nadat er een reglement is overtreden. Richting het eerste elftal van SV Mussel, dat er alles aan doet om in de vierde klasse te blijven, en richting een eerlijk competitieverloop in de vierde klasse F vindt het bestuur dat dit een redelijke beslissing is. De verwachting is dan ook dat de wedstrijd deze week opnieuw wordt ingepland, waarbij het niet onlogisch zal zijn dat dit op de eerstvolgende inhaalronde is, te weten (Paas)zaterdag 30 maart.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen geeft niet thuis

Nieuw Buinen heeft de verrassende winst op koploper Alcides geen passend vervolg gegeven. Op ...

Gieterveen in extremis langs HHCombi

In een knotsgek duel heeft Gieterveen eindelijk weer eens een overwinning geboekt. Zonder basisspelers ...