Voorbeschouwing speelronde 10 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 10 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

SJS – DKB

Al zeven wedstrijden op rij is SJS ongeslagen. Een mooie reeks, alleen zal de club uit Stadskanaal er van balen dat vijf van die wedstrijden in een gelijkspel eindigden. Qua punten blijft SJS dan ook nog wat achter op de ranglijst en neemt het een plek in de brede middenmoot in. Toch kan het ook snel stappen maken bij enkele zeges, want nummer drie Tiendeveen heeft slechts drie punten meer. En volgende week is dat de tegenstander van SJS, dus het is de Knoalsters er alles aan gelegen om thuis te winnen van DKB om Tiendeveen in het vizier te houden. DKB heeft op haar beurt twee punten minder dan SJS en kan dus over de ploeg uit Stadskanaal heen wippen. Bij winst blijft SJS in ieder geval aanhaken, bij verlies zal het voorlopig toch echt moeten afhaken.

NWVV – SVBS ‘77

De nummers vier en vijf van de ranglijst nemen het tegen elkaar op in Nieuw-Weerdinge. SVBS, de ploeg uit Belt-Schutsloot staat een punt achter op NWVV, maar speelde ook al een wedstrijd meer. NWVV liet afgelopen weekeinde dure punten liggen tegen NKVV en zal niet opnieuw tegen puntenverlies willen aanlopen. Ook om ploegen als VCG, MSC en Borger niet al te ver uit het oog te zien verliezen. De Nieuw-Weerdingers willen graag om de prijzen meestrijden, maar zullen dan zeker thuis moeten winnen van SVBS om aan te blijven haken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma nacompetitie donderdag 13 juni

Overzicht van de nacompetitiewedstrijden die vandaag op het programma staan.

Programma oefenwedstrijden vrijdag 14 augustus

Overzicht van de oefenwedstrijden die vrijdag op het programma staan.

Uitslagen nacompetitievoetbal 8 juni

Uitslagen van de zaterdag gespeelde nacompetitiewedstrijden.