Onstwedder Boys lijdt ook nederlaag tegen SCN

Onstwedder Boys leed opnieuw een nederlaag en ziet de onderste plaatsten steeds dichterbij komen.

Onstwedder Boys is niet goed uit de winterstop gekomen. Zaterdag tegen SCN leed het alweer de derde nederlaag op rij. Bovendien won WVV ook nog eens en dus staat men nog maar net boven de streep. De Boys zullen de komende weken nog flink aan de bak moeten wil met niet in de nacompetitie tegen degradatie naar de 5e klasse belandden.

In de eerste helft had SCN het betere van het spel dat fel oogde. De gasten wonnen het merendeel van de duels en creëerden ook de meeste kansen. Na een kwartier spelen was het dan ook al raak. Jeffrey Marrisen schoot vanaf rand strafschopgebied raak: 0-1. Een stand die ook tot de rust bleef staan al had SCN verder kunnen uitlopen. Rein Koudstaal behoedde zijn ploeg echter voor erger, die er zelf bitter weinig tegenover kon stellen.

Ook in de tweede helft bleef SCN de betere partij en de 0-2 leek dan ook in de lucht te hangen. Zo kopte Marrissen van dichtbij tegen de paal, maar bleef Onstwedder Boys nog in leven. De gemiste kansen kwamen de bezoekers tien minuten voor tijd duur te staan. Anne Wilzing schoot tien minuten voor tijd de gelijkmaker tegen de touwen. Die stand was enkele minuten later alweer van het scorebord verdwenen. Marissen schoot de bal onberispelijk binnen en met zijn tweede van de middag zorgde de aanvaller voor de 1-2 voorsprong. Daar bleef het uiteindelijk ook bij en zo leed Onstwedder Boys opnieuw een nederlaag.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SJS bekert verder ten koste van SPW

SJS heeft afgelopen dinsdagavond de volgende ronde in de beker bereikt, ten koste van ...

Borger heeft aan één helft genoeg

Borger heeft de thuiswedstrijd tegen FC Zuidlaren winnend afgesloten. Daar leek het na een ...