Musselkanaal stelt teleur tegen Wildervank

musselkanaalZonder trainer Wilbert Arends was Musselkanaal afgelopen weekend niet opgewassen tegen Wildervank. Daarnaast moest de ploeg aantreden zonder drie vaste basiskrachten tegen een tegenstander die punten moest gaan pakken om de laatste plaatsen niet te veel in beeld te krijgen. Door een vroege goal van Marcel Gelderloos lukte dit: Musselkanaal houdt ondanks de 1-0 nederlaag de derde plaats in 3D vast.

De start van Musselkanaal was slap te noemen en het mocht blij zijn dan keeper Scholte Aalbes wel bij de les was. Helaas voor hem belandde zijn redding op de inzet van Peter Mans in de voeten van Gelderloos, die de bal in het verlaten doel kon plaatsen. Kort daarna had de thuisploeg de score kunnen verdubbelen, maar een schietkans van Meenken verdween naast het doel. De supporters van de groenhemden moesten meer dan een half uur wachtenop de eerste doelpoging van hun helden: Ruben Manning zag zijn lange bal verrassenderwijs richting het Wildervankster doel gaan, maar de goalie kon de bal nog over de lat werken.

Na de thee kreeg Musselkanaal als eerste de mogelijkheid een goal te maken, maar Robert Geerts schoot de voorzet van Rick Berends hoog over het doel van de thuisploeg. Wildervank schrok kennelijk wakker van dit moment, want nadien trokken de roodhemden het initiatief naar zich toe. In een vrij korte periode werden drie tot vier grote kansen afgedwongen, maar de wedstrijd werd niet vroegtijdig beslist. Door verdediger Jeroen Drenth naar de voorhoede te sturen wilde Musselkanaal een slotoffensief plaatsen. Dit leverde ook wel een aantal kansen op, waarbij de grootste kans voor Robert Geerts was. Hij trof echter opnieuw geen doel. Eén moment deed nog wat stof opwaaien: aanvaller Rick Berends werd binnen de beruchte lijnen neergelegd, maar arbiter Stel zag geen overtreding in de valpartij. De laatste kans van de wedstrijd was voor Musselkanaal, maar de vrije trap werd door Niek Tieben over het doel geschoten.

Doordat Musselkanaal niet in grootse vorm stak kon Wildervank haar achtste overwinning van het seizoen vieren, wat over de gehele wedstrijd gezien niet onverdiend te noemen was. De volgende tegenstander voor Musselkanaal is Sleen, de nummer zes in de stand.

Bron: www.tweenul.nl

banner_medawa2

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde met enig fortuin naar volgende bekerronde

Westerwolde leek al snel op rozen te zitten, maar tegenstander LEO knokte zich langszij. ...

Klinkende overwinning voor Musselkanaal

OVC '21 speelde gistermiddag voor Sinterklaas en het was Musselkanaal dat dankbaar de cadeautjes ...

Alteveer kan het ook zonder De Wijk

Alteveer heeft, ondanks het ontbreken van topscorer Roy de Wijk, ruim gewonnen van Nieuw-Roden. Alteveer ...