FC Kanaalstreek gaat ASVB volgen

Komend seizoen gaat FC Kanaalstreek de verrichtingen van ASVB volgen.

Voetbalvereniging Algemene Sportvereniging Blijham oftewel ASVB zal vanaf komend seizoen door FC Kanaalstreek gevolgd gaan worden. De zondag 2e klasser is opgericht op 1 oktober 1945 en speelt haar thuiswedstrijden op sportpark Blijham.

De Witte Muizen zoals de bijnaam van de club duidt kende haar hoogtijdagen in de jaren negentig toen men meerdere jaren achter elkaar in de zondag eerste klasse uitkwam. De club speelde de jaren erna voornamelijk in de zondag derde of tweede klasse. In het seizoen 2014/15 moest men zelfs een stapje terug doen naar de vierde klasse, maar vanaf dat jaar kroop de club geleidelijk weer omhoog naar de tweede klasse. In het huidige seizoen, dat voortijdig werd beƫindigd door het coronavirus, stond ASVB op een 13e plaats in de zondag 2e klasse L.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nieuwe trainingspakken voor Valthermond A1

Valthermond A1 is door B&B Financieel Adviseurs uit Mussel voorzien van nieuwe trainingspakken. Jos ...

Hunzetoernooi verloopt perfect

Het bestuur van de organiserende Stichting Hunzetoernooien te Gasselternijveen ziet terug op een zeer ...

EEC op de drempel van 50-jarig bestaan

De Ees Eesergroen Combinatie bestaat volgende week vijftig jaar! De dorpsclub, beter bekend als ...