FC Kanaalstreek gaat Weerdinge volgen

Komend seizoen gaat FC Kanaalstreek ook de verrichtingen van voetbalvereniging Weerdinge volgen.

Foto: Edwin Drenth is aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Weerdinge.

In het rijtje met nieuwe clubs voor aankomend seizoen kan ook voetbalvereniging Weerdinge worden toegevoegd. Een club die ook perfect past in het plaatje van clubs die op de grens of tegen de grens aanliggen van de Kanaalstreek. 

VV Weerdinge is opgericht op 4 juni 1946 en speelt haar thuiswedstrijden op sportpark De Luwte in Weerdinge. De club acteerde in het verleden met name op 3e of 4e klasse niveau en is ook komend seizoen te bewonderen in de 3e klasse van het zondagvoetbal.

Weerdinge komt komend seizoen uit in de zondag 3e klasse C. Een klasse waarin meerdere clubs uit de regio van de Kanaalstreek zitten en waar voor Weerdinge dus veel interessante confrontaties verwacht kunnen worden. Bovendien heeft Weerdinge in de persoon van Edwin Drenth een bekende oud-voetballer uit de regio van de Kanaalstreek als hoofdtrainer. De goalgetter van weleer verdiende onder andere zijn sporen bij clubs als Nieuw Buinen, Titan en Valthermond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...

Vacature: freelance advertentieverkoper (m/v)

FC Kanaalstreek is op zoek naar versterking! Onze website heeft het afgelopen jaar een ...

Leden Gieten enthousiast over bouwplannen

Maandagavond zijn de leden van v.v. Gieten unaniem akkoord gegaan met de verbouw- en nieuwbouwplannen ...