HOC wint van Wijster

HOC won in eigen huis van Wijster, maar is wel uitgeschakeld in het bekertoernooi.

Foto Rianne van der Laan, Hans de Poel (maker van de 2-0) schermt de bal af van zijn tegenstander.

HOC heeft het bekertoernooi met een overwinning afgesloten. De 2-0 zege op Wijster bleek echter niet voldoende om door te gaan. Dat ging Ruinen, dat alle drie haar poulewedstrijden wist te winnen. De thuisploeg nam in de eerste helft de leiding via Mark Wanders en ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Na de pauze verdubbelde Hans de Poel de marge naar twee en kwam de overwinning in de tweede helft niet meer in gevaar voor de thuisploeg. Zo sloot HOC met een zege het bekertoernooi af en kan het zich gaan richten op de competitie, waar het komende zondag SC Erica ontvangt.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – Wijster