Gieterveen verliest ruim van HODO

Gieterveen was niet opgewassen tegen HODO en verloor met ruime cijfers.

Ook de derde poulewedstrijd in de beker is voor Gieterveen verloren gegaan. Na nederlagen tegen Zwartemeerse Boys en Erica ging het nu thuis met 0-4 onderuit tegen HODO, dat de poule als winnaar afsloot en door gaat in de beker.

Al vroeg in de wedstrijd troffen de bezoekers de paal in een aftastende beginfase en ontsnapte Gieterveen aan een vroege achterstand. Gedurende de eerste helft werd Gieterveen steeds verder achteruit gedrukt en kregen de bezoekers goede kansen op de openingstreffer.

Pleit beslecht

De gasten raakten nogmaals de lat via Patrick Timmerman, maar het doelpunt bleef uiteindelijk niet uit. In de 35e minuut was het alsnog raak en verschalkte Jorn Smit Gieterveen-doelman Stefan Lugtenborg. Diezelfde Smit trof even later nogmaals doel, nadat de aanvaller de bal in de voeten kreeg na slordig uitverdedigen aan de kant van Gieterveen. Toen het op slag van rust ook nog eens 0-3 werd na een goal van Timmerman was het pleit al helemaal beslecht.

Geen vuist kunnen maken

Ook in de tweede helft had HODO het betere van het spel en kreeg het kansen om de voorsprong verder uit te breiden. Dat deed het in eerste instantie niet en omdat ook Gieterveen niet echt een vuist kon maken leek de wedstrijd af te stevenen op een 0-3 eindstand. Dat was echter niet het geval, want Timmerman mocht nog zijn tweede van de middag aan laten tekenen waardoor het treffen in 0-4 eindigde. Zo eindigde het bekertoernooi met drie nederlagen voor Gieterveen, dat volgende week de competitie opent met de burenclash tegen Gasselternijveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC houdt aansluiting met de top

Aanhaken of afhaken, dat was de inzet van de wedstrijd tussen GKC en Zandpol. ...

Restant levert Nieuw Buinen niets op

Op 1 november van het vorige jaar moesten Hoogeveen en Nieuw Buinen hun onderlinge ...

Alteveer in derby langs Pekelder Boys

Door de derby tegen Pekelder Boys te winnen heeft Alteveer meer en meer afstand ...