Wedde plaatst zich met zege op DWZ voor volgende ronde

Wedde heeft zich mede dankzij een overwinning op DWZ geplaatst voor de volgende ronde van de beker.

Wedde heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker dankzij een 4-3 overwinning op DWZ. Door de zege bleef Wedde met zeven punten uit drie wedstrijden Alteveer voor, dat er zes uit drie haalde. De start van de wedstrijd was niet goed te noemen voor Wedde dat DWZ vroeg op 0-1 zag komen door Dionis Berisha. De thuisploeg herstelde zich in de eerste helft en kwam op 1-1 door Bas Tjabringa. Diezelfde Tjabringa was even later weer trefzeker en bracht Wedde op een 2-1 voorsprong. Op slag van rust scoorde Ezra Abbas nogmaals voor de thuisclub, nadat de spits eerder in de wedstrijd al een strafschop mistte. De 3-1 ruststand werd na rust verder uitgebreid naar 4-1 via Jeroen Huls. Dat Henry Hut in de slotfase nog twee keer scoorde voor DZW was slechts nog voor de statistieken van belang, eindstand 4-3.