Voorbeschouwing speelronde 3 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat speelronde 3 van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Musselkanaal – Raptim

In eigen huis speelt Musselkanaal de topper tegen Raptim. Na twee wedstrijden heeft de ploeg uit Coevorden nog de volle buit en staat het met zes punten uit twee duels samen bovenaan met drie andere ploegen. Raptim won afgelopen zondag met 2-1 van Twedo en won in de eerste speelronde met 0-3 bij Protos. Musselkanaal kende een valse start met een 2-4 nederlaag tegen SVV ’04, maar herstelde zich afgelopen zondag met de 1-4 overwinning in de Kanaalstreekderby tegen FC Ter Apel ’96. Ook komende zondag is Musselkanaal gebaat bij een overwinning, wil het direct bovenin mee blijven draaien. Bij verlies is het gat immers direct al zes punten.

HOC – Westerwolde

Een ontmoeting tussen twee ploegen uit de Kanaalstreek. De thuisploeg kende niet de competitiestart waar men op gehoopt had. Zo werd de eerste wedstrijd nipt met 3-4 verloren van SC Erica en bleef het afgelopen zondag steken op een 1-1 gelijkspel tegen CEC. Westerwolde boekte afgelopen zondag de eerste competitiezege, het won eenvoudig met 3-0 van SPW. De eerste wedstrijd ging met 2-1 verloren tegen Weerdinge. Wint Westerwolde zondag in Odoorn dan staan ze er goed bij en pakken ze ook direct een voorsprong op HOC van vijf punten. HOC zal echter graag de eerste zege willen binnenhalen om ook niet verder achterop te raken. De ploeg wordt immers gezien als een gevaarlijke outsider voor de titel.

GKC – De Treffer ’16

Een streekderby tussen de koploper en de nummer elf van de ranglijst. De ploeg uit Gasselte kent een voortreffelijke start en won de eerste twee duels met ruime cijfers. Veelerveen werd met 6-2 aan de zegekar gebonden en ook JVV werd met 6-0 verslagen. De Treffer ’16 speelde nog maar een duel en verloor deze met 4-1 van Valther Boys. GKC lijkt op voorhand dan ook zwaar favoriet in deze streekderby, maar wellicht is De Treffer zo maar tot een stuntje in staat tegen de koploper.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zaterdag 4e klasse E

Overzicht van de stand van de zaterdag 4e klasse E.

Programma bekervoetbal zaterdag 4 september

Overzicht van de bekerwedstrijden die zaterdag op het programma staan.

Voorbeschouwing speelronde 15 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.