Concept-coronapakket: Verbod op alle amateursporten boven de 18 jaar

Er lijkt een tijdelijke stop aan te komen in het amateurvoetbal.

Het lijkt erop dat het amateurvoetbal aan een vervroegde winterstop kan beginnen. Er komt namelijk een tijdelijk verbod op alle amateursporten boven de 18 jaar. Daartoe behoord ook het amateurvoetbal, wat nog wel in zal houden dat de jeugd mag door blijven spelen en trainen.

Dat er strengere maatregelen zouden gaan komen was algemeen bekend na de oplopende cijfers. De maatregelen zijn nog niet definitief, maar volgens de laatste bronnen gaat er dus een verbod komen op de amateursporten boven de 18 jaar. Enkele voetbalclubs speelden al een aantal wedstrijden, maar ook speelden sommige clubs er nog maar een paar of zelfs geen. Ook waren of zijn er al verschillende voetbalclubs getroffen door het coronavirus. Omdat de clubs al bijna halverwege oktober zijn en de maatregelen voor zeker een aantal weken gelden lijkt het erop dat de clubs al vroeg aan de winterstop kunnen beginnen. Wel is het nog even wachten op een definitieve bevestiging van de maatregelen, dinsdagavond is er een persconferentie waarin meer duidelijk zal worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeugdteam Kanaalstreek naar Spanje

Het is inmiddels een heuse traditie: ieder jaar, na afloop van het voetbalseizoen, stappen ...

Middeljans O23 Cup

De beloften van SJS, Musselkanaal, Nieuw Buinen en Stadskanaal gaan strijden om de Middeljans ...

Gasselternijveen heeft een nieuw bestuur

De leden van v.v. Gasselternijveen hebben, ruim anderhalve maand na het terugtreden van het ...