Definitief winterstop voor amateurvoetbal

De maatregelen omtrent het coronavirus duren nog even voort. Dit jaar komen amateurclubs niet meer in actie.

Het leek al zo goed als zeker winterstop te zijn voor het amateurvoetbal na de vorige persconferentie van het kabinet. Gisteren werd dat helemaal definitief bevestigt op een nieuwe persconferentie van het kabinet, waarbij de maatregelen nog verder werden aangescherpt.

Daaruit bleek dat de huidige maatregelen zeker tot halverwege december lopen, waardoor er dit jaar geen wedstrijd meer gevoetbald zal worden. Mochten de senioren in de afgelopen weken nog in groepjes van vier personen trainen, daar is dat de komende twee weken slechts mogelijk met twee personen. Voor het jeugdvoetbal is er nog een uitzondering, dat mag in de leeftijd tot en met 17 jaar gewoon gezamenlijk blijven trainen.

De eerste competitiewedstrijden in 2020/2021 staan gepland voor 16 en 17 januari, maar de vraag blijft of dat gehaald kan worden. Het is wachten op de KNVB, dat zal moeten bepalen of de competitie nog volledig wordt uitgespeeld of dat men gaat kiezen voor een halve competitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Competitie-indeling 2014 – 2015

De bal is amper stil komen te liggen, of de KNVB heeft de competitie-indelingen ...

Vervolg bekertoernooi District Noord

In de periode van 21 februari tot en 8 maart 2017 zijn in de ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto 2020/2021 Speelronde 5

Voor de volgende acht wedstrijden dienen de deelnemers een voorspelling door te geven.