FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 25: Pekelder Boys (637 punten)

Pekelder Boys is de nummer 25 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

We zijn aangekomen bij de nummer 25 en op die plek staat Pekelder Boys. De Pekelders zijn deze eeuw bijna niet weg te denken uit de vierde klasse, maar speelden toch een drietal jaren in de vijfde klasse. Die jaren waren van korte duur, want elke keer lukte het Pekelder Boys direct weer terug te promoveren naar de vierde klasse. Dat gebeurde eenmaal via een kampioenschap in het seizoen 2005/2006 waarin men ook het hoogste puntenaantal haalde (51). De andere twee keren promoveerde men via de nacompetitie, waarbij de laatste promotie in het seizoen 2018/2019 was. Ook dit seizoen is Pekelder Boys dus gewoon weer actief in de 4e klasse van het zondagvoetbal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: Uitdaging voor Jordi Nijgh

Het einde van het jaar is in zicht en dus nemen veel clubs en ...

33.000 jeugdteams trappen zaterdag af in de KNVB Regio Cup

Zaterdag gaat de KNVB Regio Cup van start voor het jeugdvoetbal.

Gert Sterken nieuwe hoofdtrainer GKC

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Gert Sterken de nieuwe hoofdtrainer van zondag ...