FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 25: Pekelder Boys (637 punten)

Pekelder Boys is de nummer 25 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

We zijn aangekomen bij de nummer 25 en op die plek staat Pekelder Boys. De Pekelders zijn deze eeuw bijna niet weg te denken uit de vierde klasse, maar speelden toch een drietal jaren in de vijfde klasse. Die jaren waren van korte duur, want elke keer lukte het Pekelder Boys direct weer terug te promoveren naar de vierde klasse. Dat gebeurde eenmaal via een kampioenschap in het seizoen 2005/2006 waarin men ook het hoogste puntenaantal haalde (51). De andere twee keren promoveerde men via de nacompetitie, waarbij de laatste promotie in het seizoen 2018/2019 was. Ook dit seizoen is Pekelder Boys dus gewoon weer actief in de 4e klasse van het zondagvoetbal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Deelnemersveld FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup krijgt vorm

Het deelnemersveld van de FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup krijgt vorm en beloofd een ...

Alteveer zoekt een nieuwe trainer

Vanwege het aanstaande vertrek van Rik Udema is v.v. Alteveer met ingang van het ...

Krakers voor derdeklassers en HOC bij hervatting

Na een periode van zaalvoetbal, trainen en oefenwedstrijden wordt dit weekend de competitie hervat. ...