FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 15: Onstwedder Boys (669 punten)

Onstwedder Boys is de nummer 15 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

We komen steeds dichterbij de top 10 en op plek 15 treffen we Onstwedder Boys aan. De zaterdagclub maakte met enige regelmaat een promotie of degradatie mee in deze eeuw. De eerste promotie volgde in het seizoen 2001/2002 toen de Boys zelfs promoveerden naar de tweede klasse. Het avontuur bleek van korte duur en in de jaren erna was er een flinke dip. De club degradeerde enkele jaren later in het seizoen 2005/2006 naar de vijfde klasse. Na enkele jaren vijfde klasse lukte het Onstwedder Boys om weer de stap omhoog te maken en promoveerde het twee keer achter elkaar naar de derde klasse. In de jaren daarna wisselden de Boys regelmatig de derde en vierde klasse af en speelt de club nu voor het derde jaar op rij in de vierde klasse. Het lijkt dan ook bijna weer tijd voor een promotie voor Onstwedder Boys.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mike Reuvers wijst Nieuw Buinen de weg

Op de laatste speeldag in de eerste ronde van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten voegde ...

Henry Meijerman stopt aan het einde van het seizoen bij BNC

De wegen van Henry Meijerman en BNC scheiden na afloop van het huidige seizoen.