FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 4: SPW (740 punten)

SPW is de nummer 4 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

Op plek 4 komen we de een na hoogste club tegen uit Stadskanaal qua aantal punten. Het is SPW, dat dit seizoen voor het eerst sinds meer dan twintig jaar weer eens uitkomt in de derde klasse van het zondagvoetbal. De ploeg uit Stadskanaal-Noord speelde namelijk heel lang in deze eeuw in de vijfde klasse van het zondagvoetbal. Men haalde wel eens een periodetitel, maar promoveren lukte niet. Dat gebeurde wel in het seizoen 2016/2017 toen SPW overtuigend via de nacompetitie promoveerde naar de vierde klasse. Na een achtste en een twaalfde plek in die vierde klasse volgde vorig jaar een eerste plek. Omdat het seizoen eerder werd gestopt vanwege het coronavirus werd er promotie aangevraagd. Dat verzoek werd ingewilligd en dus is SPW na lange tijd weer actief in de derde klasse van het zondagvoetbal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal probleemloos door in Gieten

Vier wedstrijden gespeeld, twaalf  punten. Niets nieuws onder de zon voor SC Stadskanaal tijdens ...

Stadskanaal gaat jeugdspelers volgen

Binnen SC Stadskanaal wordt inmiddels al weer lange tijd het belang van een goede ...