FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 3: ASVB (746 punten)

ASVB is de nummer drie van de ranglijst van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

De komende weken publiceren we de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst. Een ranglijst die gebaseerd is op het aantal punten dat een club, die door ons gevolgd wordt en nu nog actief is, heeft gehaald vanaf het voetbalseizoen 2000-2001 tot en met het voetbalseizoen 2019-2020.

We zijn aangekomen bij de top drie van de ranglijst en de eerste podiumplek is voor ASVB. De Witte Muizen uit Blijham begonnen niet al te best aan deze eeuw met een degradatie naar de derde klasse. Na vier seizoenen lukte het ASVB weer om terug te keren in de tweede klasse, maar dat verblijf bleef beperkt tot twee seizoenen. Na weer drie jaar derde klasse volgde een nieuwe promotie. Ook deze was van korte duur, want na een seizoen volgde opnieuw degradatie. Wederom speelde ASVB drie jaar in de derde klasse, maar dit keer volgde zelfs degradatie naar de vierde klasse. Vanuit daar maakte men de nodige stappen en waren De Witte Muizen binnen vier seizoenen terug in de tweede klasse. Daarin speelt ASVB nu voor het derde jaar op rij en de grote vraag is dan ook of de club de komende jaren wel voor een langere duur in dezelfde klasse kan blijven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Protos Weering: de voorronde

De kop is eraf: de eerste grote schifting tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is ...

Herstart amateurvoetbal gaat langer duren, jeugd mag blijven trainen

Nederland gaat op slot en ook dat heeft weer de nodige gevolgen voor het ...

Nieveenster scheids wint Stimuleringsprijs Aa en Hunze

Maikel Pieterman uit Gasselternijveen is tijdens het vrijwilligerswaarderingsfeest van de gemeente Aa en Hunze ...