BOSA-subsidie biedt kansen voor voetbalclubs

Verenigingen kunnen gebruik maken van de BOSA-subsidie.

Sinds 1 januari 2019 bestaat de subsidieregeling ‘stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties’ (BOSA). Veel verenigingen en clubs hebben al gebruikgemaakt van deze subsidie. De BOSA-subsidie blijft ook de komende jaren nog bestaan en dat is goed nieuws voor voetbalclubs, want de BOSA biedt kansen voor verenigingen die investeren in de sportaccommodatie en -materialen, maar ook voor andere zaken is subsidie beschikbaar.

De BOSA is bedoeld als stimulans voor verenigingen die investeren. De regeling subsidieert 20% van de kosten (inclusief BTW) voor de bouw en het onderhoud van sportaccommodaties en de aanschaf en het onderhoud van sportmaterialen. Bepaalde maatregelen op het vlak van energiebesparing, toegankelijkheid, circulariteit en veiligheidsbeleving worden extra gesubsidieerd. Daarvoor is zelfs een subsidie van 30% van de kosten mogelijk.

Het volledige bericht is te lezen via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/62153/bosa-subsidie-biedt-kansen-voor-voetbalclubs

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voor de liefhebber: FC12 Magazine

Panenka, Staantribune, Santos. Een willekeurige greep uit het tijdschriftenaanbod op het gebied van voetbalcultuur. ...

Vrijwilligerswerk of betalen?

Voor amateurclubs is het ieder seizoen de kunst om het hoofd boven water te ...