PJC en Loek Swarts verlengen samenwerking

PJC en Loek Swarts zetten ook in het seizoen 2021/2022 de samenwerking voort.

Loek Swarts is ook in het seizoen 2021/2022 de hoofdtrainer van PJC. Door het coronavirus kwam de competitie al snel stil te liggen en moest er al snel geïmproviseerd worden door Swarts, wat betreft trainingen. Met enig uitzicht op een herstart in december werd alles toch opnieuw op slot gegooid en zal de competitie naar verwachting niet meer worden uitgespeeld. Ondanks het verloren seizoen zijn het bestuur, spelers en de technische staf overeengekomen om met elkaar oor te gaan. Ook Bas van der Schuur (leider), Yi-An Lutjes (verzorgster) en Patrick Dijk (grensrechter) hebben aangegeven door te gaan als staflid. PJC hoopt met dezelfde spelers en staf de gestelde doelstellingen voor dit seizoen te bereiken in het seizoen 2021/2022.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van ...

Oefencampagne

Ter voorbereiding op de start van de competitie worden er veel oefenwedstrijden gespeeld door ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.