Stadskanaal moet jubileumfeest opnieuw uitstellen

Stadskanaal moet opnieuw het jubileumfeest uitstellen, wederom is het coronavirus de spelbreker.

Stadskanaal moet opnieuw het jubileumfeest omtrent het 100-jarig bestaan van de club uitstellen. Net als vorig jaar gooit het coronavirus opnieuw roet in het eten. De feestelijke activiteiten die gepland stonden voor de maand juni worden op een later moment ingehaald wanner de vooruitzichten weer positief zijn.

In deze roerige tijd is het voor Stadskanaal niet mogelijk om een groot feest te vieren met betrekking tot het Covid-19 virus. Ondanks alle voorbereidingen en inspanningen heeft de club moeten besluiten om de activiteiten rondom het 100-jarige Jubileumtoernooi niet door te laten gaan. Dat geldt voor het Jubileumweekend van 4 en 5 juni en het Jubileumtoernooi, dat gepland stond voor het weekend van 19 en 20 juni.

De club laat verder weten dat alle toegezegde gelden en afspraken met sponsoren/donateurs met betrekking tot het Jubileum zullen worden ‘bevroren’. Wanneer er een nieuwe datum bekend is, zal de club uiteraard weer contact met hen opnemen. Zodra er een nieuwe datum is voor het geplande Jubileumtoernooi zullen de contactpersonen van de 110 deelnemende teams/verenigingen weer worden benaderd. Bij vragen of onduidelijkheden stuur dan gerust een mail naar jubileum@scstadskanaal.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

In Memoriam: Melchior Luis

Op haar website heeft v.v. Gasselternijveen bekend gemaakt dat erelid Melchior Luis onlangs is ...

Transfertalk: SJS ziet ervaren krachten stapje terug doen

SJS ziet een aantal ervaren krachten een stapje terug doen en ziet komend seizoen ...

Oudjes van Nieveen kunnen het nog

Gasselternijveen zorgde op de derde speeldag van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten voor een daverende ...