Clubacties FC Kanaalstreek afgelopen, op naar echt voetbal!

Het is een lange zit voor de meeste amateurvoetballers en voor de liefhebbers van het amateurvoetbal. Maandenlang geen voetbal, niet het geur van het gras, niet de geur van een heerlijke gehaktbal in de kantine, geen koud pilsje na afloop van een wedstrijd. Geen kleedkamerhumor, geen wonderschone doelpunten, geen kolderieke blunders, geen geschreeuw langs de lijn. Het is helaas al een tijd stil op de velden.

In de afgelopen herfst- en wintermaanden hebben we dan ook geprobeerd om die tijd zonder amateurvoetbal enigszins in te vullen met oude wedstrijdverslagen, interviews, virtuele derby’s en hielden we clubacties. Clubacties die voor dertig verenigingen in onze regio wat oplevert. Voor de ene vereniging een klein beetje en voor andere verenigingen zelfs leuke bedragen. Die verenigingen stellen we deze week op de hoogte van de ingezamelde bedragen door de supporters van hun club.

Er gloort hoop

Zo zijn we toch een beetje de sombere periode zonder voetbal nog wat doorgekomen. De tijd zonder voetbal lijkt echter langzaam aan voorbij te zijn. Er gloort weer hoop nu spelers tot 27 jaar weer volledig in groepsverband mogen trainen. Ook al lijkt elke dag een eeuwigheid te duren met al die maatregelen, er gloort hoop. Misschien is er in mei en juni nog de Regiocup of zijn er op een andere manier weer wat wedstrijdjes mogelijk in die maanden. En daarna is het vooral uitkijken naar het nieuwe seizoen. In juli en augustus lekker pezen in de provincie met oefenwedstrijden gevolgd door bekerwedstrijden en weer een normale competitie. We kijken er naar uit, dus tot die tijd, houdt nog even vol, hoe frustrerend het ook allemaal is!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Robert Oosting vertrekt bij Gasselternijveen

Robert Oosting vertrekt aan het einde van het seizoen bij Gasselternijveen en wil volgend ...

Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.