Wilbert Arends nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Nieuw Buinen

Wilbert Arends is met onmiddellijke ingang de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van Nieuw Buinen.

Wilbert Arends gaat per direct aan de slag als Hoofd Jeugdopleiding bij zondag tweedeklasser Nieuw Buinen. Arends, die onlangs nog opstapte door verandering van werkzaamheden als hoofdtrainer bij zaterdag vierdeklasser Onstwedder Boys, volgt daarmee Ronald Bos op.

Bos had te kennen gegeven te willen stoppen als Hoofd Jeugdopleiding door gewijzigde werkomstandigheden. In de 51-jarige Arends had Nieuw Buinen snel een vervanger gevonden. De ervaren oefenmeester zal per direct beginnen en zal het technische jeugdbeleid van de club verder uit gaan bouwen in samenwerking en met de jeugdtrainers en jeugd coördinators, om zo zorg te dragen voor een gedegen opleiding van de jeugdspelers binnen de club.

Arends is geen onbekende in de voetbalwereld en trainde al clubs als Musselkanaal, Schoonebeek en Onstwedder Boys. Met Arends hoopt Nieuw Buinen een goede volgende stap te kunnen zetten in het verder ontwikkelen van het jeugdbeleid en verder vorm te kunnen geven aan een gedegen jeugdopleiding.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal kent weinig moeite met Lewenborg

SC Stadskanaal heeft de tweede oefenwedstrijd in de aanloop naar de tweede seizoenshelft vrij ...

Voetbalclinic voor meiden in Gasselte

Op woensdag 4 mei 2016, in de meivakantie, organiseert SJO ZVC ’14 een dag ...

Andries Bremer en Buinen uit elkaar

Vijfdeklasser Buinen moet op zoek naar een nieuwe trainer. In goed overleg hebben Andries ...