Patrick Pieterman nieuwe hoofd keeperopleiding Stadskanaal

Patrick Pieterman volgt Stoffer Bakker op als hoofd keeperopleiding bij SC Stadskanaal.

Patrick Pieterman volgt komend seizoen Stoffer Bakker op als hoofd keepertraining. Pieterman, die ook al keepertraining geeft in Gasselternijveen, zal verantwoordelijk worden voor de gehele keeperopleiding bij Stadskanaal. Pieterman keert daarbij terug bij zijn oude club, waar hij zelf ook in de jeugdjaren actief was.

Bakker had te kennen gegeven te willen stoppen als hoofd keepertrainer voor het seizoen 2021/2022. Het bestuur van Stadskanaal respecteert zijn besluit en is Bakker zeer dankbaar voor het vele werk, wat de keepertrainer de afgelopen jaren heeft verzet op het gebied van de keeperopleidingen. Jarenlang, bijna dagelijks, heeft Bakker zich door weer-en wind zich met veel enthousiasme erg verdienstelijk ingezet om de opleiding van de (jeugd)keepers te begeleiden en te coördineren. Met zijn vaardigheden en positieve instelling zijn, mede door Bakker, vele talentvolle keepers doorgestroomd binnen de vereniging. Ook was Bakker betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse keepersdag op het sportpark van Stadskanaal.

Pieterman volgt Bakker op

Met Pieterman heeft Stadskanaal een geschikte opvolger gevonden voor Bakker. De 23-jarige keepertrainer geeft ook al training aan de keepers in Gasselternijveen en zal vanaf het nieuwe seizoen verantwoordelijk zijn voor de gehele keepersopleiding van de Knoalsters. Stadskanaal is dan ook blij met de komst van Pieterman en gaat voor Bakker nog een geschikt moment kiezen om hem te bedanken voor zijn grote sportieve inzet en bijdrage over de afgelopen jaren.



Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Protos Weering: voorronde

De periode rond de jaarwisseling staat in het teken van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. ...

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de ...